Deze bruidsparen

gingen jullie voor

Bruiloft Wouter & Simone

Brasserie Zeven, Ouddorp

Wouter & Simone

Bruiloft Wouter & Simone

Wouter & Simone

Mary was als onze Babs werkelijk buitengewoon. Haar warme persoonlijkheid en toewijding waren onmiskenbaar. Ze nam de tijd om zich echt te verdiepen in ons leven en wist dit om te zetten in een prachtige trouwceremonie. Haar woorden waren hartverwarmend en betekenisvol. We zijn haar enorm dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring en bevelen haar van harte aan.

Bruiloft Dave & Mascha

Restaurant De Blauwe Sluis, ’s-Hertogenbosch

Dave & Mascha

Bruiloft Dave & Mascha

Dave & Mascha

“Mary heeft ons ceremonieel getrouwd, wat was dat mooi en bijzonder. De passie die Mary uitdraagt, haar rust en persoonlijke touch, alles besproken tijdens onze voorbereiding heeft zij prachtig verwoord. Ze heeft onze mooiste dag mede tot een waar sprookje gemaakt. Lieve Mary, wij hadden ons geen betere Babs kunnen wensen.“

Bruiloft Nick & Nanda

Landgoed Te Werve, Rijswijk

Nick & Nanda

Bruiloft Nick & Nanda

Nick & Nanda

“Ontzettend blij zijn wij met de keuze van Mary als onze ceremoniespreekster op onze bruiloft. Mary heeft onze ceremonie heel persoonlijk gemaakt, vol emotie en humor. Ze heeft ervoor gezorgd dat alle mooie woorden binnen kwamen bij ons en onze gasten. Het was daarom een ceremonie die heel dichtbij en eigen was. Dat hadden we niet anders willen doen. Nogmaals bedankt Mary, ook voor al je goede voorbereidingen, tijd en je fantastische speech!”