Over Mary

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Hoe heerlijk is het om alvast te fantaseren over de mooiste dag van jullie leven. Trouwen is een feestje. Lukt het met alle voorbereidingen? Als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker wil ik jullie daar graag bij helpen.

Met volle overtuiging durf ik te zeggen dat deze rol mij op het lijf geschreven is. Ik ben een mensenmens en vind het in één woord, GEWELDIG! Ik heb ruime ervaring met spreken in het openbaar.
Het is voor mij een eer jullie verhalen te mogen vangen, te vormen en vertellen. Vanuit mijn hart, persoonlijk en sprankelend.

Mijn naam is Mary van Langevelde. Zelf getrouwd in 2021.
Samen met mijn man Richard woon ik in de historische vesting van Hellevoetsluis. Ik heb twee lieve bonuskinderen die inmiddels zelfstandig zijn. Mijn achtergrond als adviseur marketing en communicatie sluit mooi aan bij mijn passie als trouwambtenaar en ceremoniespreker.

Sprankelend
spreken

Talentvol
trouwen

Verhalen
vangen

Ieder bruidspaar
is uniek

Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken. Hebben we de klik? Dan is dat de basis voor een mooie reis op weg naar jullie trouwdag.

Prachtbruiloften

Bruiloft Marco & Kim

Privé locatie, Ouddorp

Marco & Kim

Bruiloft Marco & Kim

Marco & Kim

Een onvergetelijke dag met een gouden randje. Lieve Mary, alles klopte mede dankzij jou. Super lief ook hoe je de kinderen erbij betrokken hebt en ons verhaal hebt overgebracht. Je nam écht de tijd voor ons, nogmaals bedankt dat je onze Babs wilde zijn.

Bruiloft Wouter & Simone

Brasserie Zeven, Ouddorp

Wouter & Simone

Bruiloft Wouter & Simone

Wouter & Simone

Mary was als onze Babs werkelijk buitengewoon. Haar warme persoonlijkheid en toewijding waren onmiskenbaar. Ze nam de tijd om zich echt te verdiepen in ons leven en wist dit om te zetten in een prachtige trouwceremonie. Haar woorden waren hartverwarmend en betekenisvol. We zijn haar enorm dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring en bevelen haar van harte aan.

Bruiloft Nick & Lisanne

Restaurant Paviljoen De Duinrand, Oostvoorne

Nick & Lisanne

Bruiloft Nick & Lisanne

Nick & Lisanne

Mary was onze Babs op de mooiste dag van ons leven. Ze deed dat fantastisch! Hele fijne voorbereiding gehad met leuke gesprekken en we hebben gelachen. Op de dag zelf heeft ze ons weten ontroeren met ons verleden, omgezet in een prachtig verhaal. Wat deed ze dit goed, de energie en passie straalde van haar af. We zijn enorm dankbaar voor haar inzet en optreden op deze voor ons belangrijke dag.

Bruiloft Dave & Mascha

Restaurant De Blauwe Sluis, ’s-Hertogenbosch

Dave & Mascha

Bruiloft Dave & Mascha

Dave & Mascha

“Mary heeft ons ceremonieel getrouwd, wat was dat mooi en bijzonder. De passie die Mary uitdraagt, haar rust en persoonlijke touch, alles besproken tijdens onze voorbereiding heeft zij prachtig verwoord. Ze heeft onze mooiste dag mede tot een waar sprookje gemaakt. Lieve Mary, wij hadden ons geen betere Babs kunnen wensen.“

Bruiloft Nick & Nanda

Landgoed Te Werve, Rijswijk

Nick & Nanda

Bruiloft Nick & Nanda

Nick & Nanda

“Ontzettend blij zijn wij met de keuze van Mary als onze ceremoniespreekster op onze bruiloft. Mary heeft onze ceremonie heel persoonlijk gemaakt, vol emotie en humor. Ze heeft ervoor gezorgd dat alle mooie woorden binnen kwamen bij ons en onze gasten. Het was daarom een ceremonie die heel dichtbij en eigen was. Dat hadden we niet anders willen doen. Nogmaals bedankt Mary, ook voor al je goede voorbereidingen, tijd en je fantastische speech!”

Ik help graag bij
de dag van jullie leven!

Laat jullie gegevens achter en ik neem snel contact op. Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen met de mooiste dag van jullie leven.