Ik ben graag jullie

Ceremoniespreker

Ceremonie spreker

Veel bruidsparen kiezen tegenwoordig voor een ceremonieel huwelijk. Jullie trouwen eerst voor de wet op het gemeentehuis, bijvoorbeeld op een dag dat het gratis is. Jullie trouwdag is dan op een ander moment en daarmee zijn jullie volledig de regisseur over jullie dag.
  • Oprechte aandacht
  • Jullie liefdesverhaal
  • Een lach & traan
  • Dierbare herinnering

Onvergetelijke
ceremonie

Geen zorgen op jullie dag

Ook bij een ceremonieel huwelijk is de ceremonie het hoogtepunt van jullie dag. Het draait om dat ene moment, om jullie levens- en liefdesverhaal. Wat een eer als ik jullie verhaal mag vertellen. Persoonlijk, energiek, verrassend en met ruimte voor een lach en een traan. Verpakt als waardevolle herinnering die een leven lang meegaat. En natuurlijk ga ik jullie aanmoedigen om tijdens de ceremonie de trouwbelofte aan elkaar voor te dragen.

Stappenplan

1. Kennismaking

Super leuk om jullie te ontmoeten! We doen dat digitaal of we maken een afspraak bij jullie thuis. Zo ervaren we meteen of de klik er is. Ik hoor graag wat jullie plannen zijn en wat jullie van mij verwachten. Ik neem jullie mee in mijn ervaringen en werkwijze. En denk alvast mee met jullie ideeën en wensen voor de trouwceremonie.

2. Bevestiging & administratie

Als ik jullie mag trouwen gaan ook wij met elkaar een verbintenis aan. Als eerste zet ik snel jullie trouwdatum vast in mijn agenda. Ik bevestig onze samenwerking in een overeenkomst, zodat jullie precies weten wat jullie van mij mogen verwachten. En natuurlijk ook andersom. Goede afspraken maken goede vrienden.

3. Het trouwgesprek

In de aanloop naar jullie trouwdag leren wij elkaar goed kennen. Zo’n drie maanden voor de bruiloft kom ik bij jullie langs. We gaan gezellig om de tafel zitten en nemen alles rond de trouwceremonie met elkaar door. Ik ga jullie het hemd van het lijf vragen, want we gaan van de mooiste dag van jullie leven een geweldige beleving creëren.

4. Maak het persoonlijk

Aan de slag! Het is een feestje om alles wat jullie mij toevertrouwd hebben te vormen tot een persoonlijk verhaal. Maar er is meer. Ik maak namelijk niet alleen kennis met jullie, maar ook met een paar familieleden en vrienden om jullie heen. Dat zorgt voor extra mooie en grappige anekdotes tijdens de ceremonie.

5. Onvergetelijke speech

Het is zover! De dag waar jullie al zo lang van dromen wordt werkelijkheid. De ceremonie zal een onvergetelijk moment zijn. Jullie verhaal heb ik zeer grondig voorbereid en ik sta te popelen om dit met jullie, de familie en vrienden te delen. Om ervoor te zorgen dat jullie ceremonie perfect verloopt ben ik ruimschoots op tijd op de locatie. Samen met jullie ceremoniemeester neem ik het programma door, check de trouwzaal, het geluid en de muziek. We laten niets aan toeval over! Zo kunnen jullie volledig ontspannen en genieten van alles wat komen gaat.

De trouwlocatie

Kies je voor de trouwzaal van de gemeente of voor een externe locatie? Kijk altijd op de website van de betreffende gemeente naar de tarieven. En kijk of jullie locatie door de gemeente is aangemerkt als officiële trouwlocatie. Het voordeel van een externe locatie en een zelfstandig trouwambtenaar is dat jullie meer ruimte hebben om de trouwceremonie in te vullen zoals jullie dat willen. Een geluksmoment waarin jullie het stralende middelpunt zijn!

Prachtbruiloften

Bruiloft Marco & Kim

Privé locatie, Ouddorp

Marco & Kim

Bruiloft Marco & Kim

Marco & Kim

Een onvergetelijke dag met een gouden randje. Lieve Mary, alles klopte mede dankzij jou. Super lief ook hoe je de kinderen erbij betrokken hebt en ons verhaal hebt overgebracht. Je nam écht de tijd voor ons, nogmaals bedankt dat je onze Babs wilde zijn.

Bruiloft Wouter & Simone

Brasserie Zeven, Ouddorp

Wouter & Simone

Bruiloft Wouter & Simone

Wouter & Simone

Mary was als onze Babs werkelijk buitengewoon. Haar warme persoonlijkheid en toewijding waren onmiskenbaar. Ze nam de tijd om zich echt te verdiepen in ons leven en wist dit om te zetten in een prachtige trouwceremonie. Haar woorden waren hartverwarmend en betekenisvol. We zijn haar enorm dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring en bevelen haar van harte aan.

Bruiloft Nick & Lisanne

Restaurant Paviljoen De Duinrand, Oostvoorne

Nick & Lisanne

Bruiloft Nick & Lisanne

Nick & Lisanne

Mary was onze Babs op de mooiste dag van ons leven. Ze deed dat fantastisch! Hele fijne voorbereiding gehad met leuke gesprekken en we hebben gelachen. Op de dag zelf heeft ze ons weten ontroeren met ons verleden, omgezet in een prachtig verhaal. Wat deed ze dit goed, de energie en passie straalde van haar af. We zijn enorm dankbaar voor haar inzet en optreden op deze voor ons belangrijke dag.

Bruiloft Dave & Mascha

Restaurant De Blauwe Sluis, ’s-Hertogenbosch

Dave & Mascha

Bruiloft Dave & Mascha

Dave & Mascha

“Mary heeft ons ceremonieel getrouwd, wat was dat mooi en bijzonder. De passie die Mary uitdraagt, haar rust en persoonlijke touch, alles besproken tijdens onze voorbereiding heeft zij prachtig verwoord. Ze heeft onze mooiste dag mede tot een waar sprookje gemaakt. Lieve Mary, wij hadden ons geen betere Babs kunnen wensen.“

Bruiloft Nick & Nanda

Landgoed Te Werve, Rijswijk

Nick & Nanda

Bruiloft Nick & Nanda

Nick & Nanda

“Ontzettend blij zijn wij met de keuze van Mary als onze ceremoniespreekster op onze bruiloft. Mary heeft onze ceremonie heel persoonlijk gemaakt, vol emotie en humor. Ze heeft ervoor gezorgd dat alle mooie woorden binnen kwamen bij ons en onze gasten. Het was daarom een ceremonie die heel dichtbij en eigen was. Dat hadden we niet anders willen doen. Nogmaals bedankt Mary, ook voor al je goede voorbereidingen, tijd en je fantastische speech!”

Ik help graag bij
de dag van jullie leven!

Laat jullie gegevens achter en ik neem snel contact op. Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen met de mooiste dag van jullie leven.